Kwaliteit & MVO

Certificering en standaarden
Voedselveiligheid

Cublend zorgt ervoor dat alle hygiënevoorschriften in acht worden genomen. Het kwaliteitsmanagementsysteem is opgezet op basis van de HACCP-principes en de internationale voedselveiligheidstandaard IFS. Hiermee wordt voldaan aan alle eisen met betrekking tot de klanteisen en de veiligheid, wettigheid en kwaliteit van het product.

Allergenenborging

Door het geavanceerde en geautomatiseerde productieproces kan Cublend het voorkomen van allergenencontaminatie garanderen. Door de customised softwaresystemen is Cublend hiermee frontrunner om kruisbesmetting in zijn geheel uit te bannen.

Leveranciers en traceerbaarheid

Cublend koopt uitsluitend grondstoffen in, die niet genetisch gemodificeerd zijn of geproduceerd zijn met behulp van genetisch gemodificeerde ingrediënten. De grondstoffen zijn geheel traceerbaar binnen de EU, zodat er geen belemmering ontstaat in het aankopen van de juiste basismaterialen. Dit alles wordt uitgevoerd om de voedselveiligheid in de gehele keten te borgen.


De hoogste kwaliteit & de grootste efficiëntie
Geavanceerde productiefaciliteit

Door onze moderne, zeer efficiënte productiefaciliteit kunnen we zowel kleine als zeer grote charges mengen en/of verpakken. Logistiek, voorraadbeheer en productie worden geoptimaliseerd door de nieuwste top-down meng- en verpakkingstechnieken.

Geautomatiseerd productieproces

Zowel in de weegkeuken als bij de meng- en verpakkingsfaciliteiten wordt gebruikgemaakt van geavanceerde softwaresystemen. Het productieproces wordt op deze manier zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

De combinatie van een uitgebreid netwerk van hoogwaardige grondstofleveranciers en een zeer ervaren productontwikkelingsafdeling zorgt ervoor dat we de klant kunnen laten profiteren van deze doelmatigheid.

Waarborging allergeenvrije producten

Cublend gebruikt vooruitstrevende systemen om gegarandeerd allergeen contaminatie te voorkomen. Door geavanceerde technieken bij onder meer de weegkeuken zorgen we voor absolute voedselveiligheid.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Mens

We selecteren onze leveranciers zeer nauwkeurig. Essentieel is dat er nergens in de keten van grondstofdelving tot powder blend schending van mensenrechten plaatsvindt.

Milieu

We streven ernaar om onze leefomgeving waar dat kan zo min mogelijk te belasten. Dat betekent voor Cublend een strikt gescheiden afvalverwerking en een productieproces dat gericht is op optimale energie-efficiëntie, waarvoor wij onder andere het groene-stroomcertificaat hebben ontvangen.

Maatschappij

We werken uitsluitend met gecertificeerde leveranciers voor onze inkoop en zorgen ervoor dat de werkomgeving bij Cublend veilig, prettig en respectvol is.


Neem contact met ons op
Contact opnemen
Blijf op de hoogte