Over ons

Betrouwbaar en ervaren

Cublend is een dynamisch bedrijf, dat de frisse blik en nieuwe inzichten van een jonge onderneming combineert met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van food- en ingrediëntensystemen.

Op aanvraag van de klant

Bij Cublend werken we voornamelijk op aanvraag van de klant; gezamenlijk bespreken we uw wensen en gaan daarmee aan de slag. Zo komen we bij een unieke blend, perfect passend bij uw product en/of private label.

Samenwerking met de klant

We zorgen altijd dat we onze klanten goed leren kennen om vervolgens een intensief samenwerkingsverband met hen aan te gaan. Zo worden we in staat gesteld uw product te verrijken met onze blends en uw private label het beste te kunnen vormgeven en te ondersteunen.

Altijd op de hoogte

Als na intensief overleg duidelijk is naar welke blend we zoeken, zullen we de klant bij iedere stap in het verdere ontwikkelingsproces betrekken. Zo garanderen we een optimale samenwerking en voortgang.

Custom processing

Cublend biedt tevens een totaaloplossing voor uw grondstofbeheer. Zo kunnen we, indien gewenst met uw grondstoffen, geheel volgens uw receptuur een eindproduct of halffabricaat mengen en verpakken op de manier die u wenst.


Uitgebreide productiefaciliteiten
Zeer breed aanbod van blends en grondstoffen

Cublend heeft vier productgroepen: savoury, coatings, functional en vegetables. Of u nu op zoek bent naar een meat seasoning, emulsifier, breadcrumb mix of groente blend, alles is mogelijk.

Capaciteit

In de nieuwe geavanceerde productiefaciliteit van Cublend kunnen batches poeder- en groentemengsels van 5 kg tot 1.250 kg geproduceerd worden, met een jaarlijkse mengcapaciteit van meer dan 6.000 ton.


Kernwaarden
Creativiteit

Een van de belangrijkste kernwaarden van Cublend is creativiteit. Dit proberen we in elk aspect van het bedrijf terug te laten komen, zowel in het ontwikkelen van een customised- of eigen blend als in het ontwerpen van een zo modulair, efficiënt en veilig mogelijk productieproces.

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid doet Cublend geen enkele concessie, of het nu gaat om voedselveiligheid of de veiligheid van onze medewerkers. Ons geautomatiseerde productieproces zorgt voor een 100% effectieve allergenen borging. Ook de veiligheid van de medewerker staat centraal. In combinatie met onze medewerkers en externe expertise hebben we zowel de productiefaciliteit als het proces volledig opnieuw uitgedacht. Hiermee garanderen we een zo veilig mogelijke werkomgeving.

Plezier en respect

Een onderneming kan niet bestaan zonder het plezier en respect van de mensen die hierin werkzaam zijn. Daarom is een prettige (werk)sfeer voor Cublend net zo belangrijk als het ontwikkelen van de allerbeste blends.


Neem contact met ons op
Contact opnemen
Blijf op de hoogte